Leer van een ander: welke Effie-cases haalden het in uw sector?


Denkt u erover om een Effie-case in te dienen? Of bent u gewoon op zoek naar wat inspiratie om uw marketingplan extra doeltreffend pigment mee te geven? Wij bundelen voor u een aantal recente winnaars per sector. Want een Effie Award, die kunt u in élke sector binnenhalen.

Leer van een ander: welke Effie-cases haalden het in uw sector?

FMCG wordt traditioneel het meest vereenzelvigd met Effie. Heel wat grote merken konden de afgelopen jaren de prestigieuze Award op hun schouw zetten. Ontdek hun case:

In de sector Banking lijkt het alsof enkele 'usual suspects' het laken steevast naar zich toe trekken. Wie vult in 2018 het lijstje aan?

Ligt het aan de zware concurrentie? Of aan de marketingfocus op prijzen? Feit is dat in Retail het aantal winnaars de afgelopen jaren eerder beperkt is. Vooral gespecialiseerde retailers springen eruit. Hier is ruimte voor nieuwkomers.

Telecom is een wereld van grote spelers. Dat leert ook een blik op de winnaars van de afgelopen jaren.

Tot slot een sector die de jongste jaren 'boomde', of toch minstens als het om de Effie Awards gaat. We hebben het over Media. Waarbij vooral de overheersing van audiovisuele media opvalt.

Twee van de winnende cases zijn ook goede doelen. En in deze categorie waren er de laatste jaren heel wat winnaars. Maar dat geldt ook voor de dienstensector, Leisure & Entertainment, Corporate & B2B... Neem zelf een kijkje.

Overtuigd om uw case te wagen? Registreer dan voor 31 maart. Materiaal indienen kan tot 31 mei.

Wilt u de actualiteit rond Effie volgen?
Schrijf in voor de nieuwsbrief.

Aanspreking: Meneer   Mevrouw
Voornaam: *
Naam: *
Bedrijf:
E-mail: *
* Deze velden zijn verplicht in te vullen

[ Alle Canal berichten ]