Covid-19 zorgt voor verlenging deadlines Effie Awards 2020


Brussel, 27 maart 2020 – Covid-19 zorgt wereldwijd voor ongeziene hinder en ook de Effie Awards ontsnappen daar niet aan. Zo wordt de Info Class een webinar en worden de deadlines voor registratie en indienen materiaal verlengd.

De Effie Info Class van vorige vrijdag 20 maart is uitgesteld naar 24 april. Ze zal dan als een webinar plaatsvinden. Zo kunnen de meer dan 60 ingeschrevenen (en andere geïnteresseerden) op korte termijn genieten van de inzichten die verschillende experten zullen delen. De inhoud van de Info Class blijft trouwens identiek. Meer info volgt snel via de website van Effie Belgium.

Om iedereen in tussentijd voldoende tijd te geven om maximaal zijn case voor te bereiden, heeft Effie Belgium ook beslist om de deadline voor registratie te verlengen tot 30 april.

Toch raadt de organisatie bedrijven en bureaus aan de registratie niet uit te stellen. Wie geregistreerd is, krijgt immers toegang tot zijn dropbox-account en kan materiaal beginnen opladen.

In tussentijd vraagt de organisatie de deelnemers vooral in hun kot te blijven en te focussen op het voorbereiden en schrijven van de case. Dat kan leiden tot indienen volgens het 'early bird' tarief. Daarvoor moet de case ten laatste op 7 mei opgeladen zijn. 'Op tijd' betekent indienen op ten laatste 27 mei en de ultieme deadline is 5 juni. Dat betekent dat alle deadlines met 1 à 2 weken zijn verlengd.

De maatregelen om het coronavirus in te dammen hebben verder digital learning tot de norm gemaakt. Voor Effie Belgium vraagt dit geen aanpassing. Op onze website vinden marketeers, studenten en docenten de winnende cases van de afgelopen jaren én de videopresentaties van de winnaars van vorig jaar. De organisatie lanceert dan ook een warme oproep om ze te herbekijken en zich te laten inspireren. Tot slot: de uitreiking van de Effie Awards vindt zoals voorzien plaats op 24 september 2020.

Meer info

Voor meer info contacteer:
Lydia Desloover - Director Effie Belgium
Tel.: 0475 96 14 72
E-mail: lydia.desloover@effiebelgium.be

[ Alle persberichten ]