Lydia Desloover volgt Birgit Heymans op
als Effie Director


Brussel, 1 maart 2018: Sinds vandaag is Lydia Desloover gestart als Effie Director in opvolging van Birgit Heymans die een nieuwe stap zet in haar loopbaan als marketeer bij Bio-Planet.

Lydia DeslooverLydia is een echt Brussels zinneke, studeerde o.a. communicatie wetenschappen aan de VUB en kende een lange carrière in de marketing en communicatie: Ogilvy, DMB&B, Lintas, Think Media en Gutenberg/Omnicom. Daarnaast werkte zij bij Audiostudio Banana Radio en was zij oprichter van het audio productiebedrijf Masda/ Sonicville.

Zij wordt verantwoordelijk voor alle communicatie rond Effie, het in goede banen leiden van het indienen van de cases, de organisatie van de Effie jury, de coördinatie van het Effectiveness Forum en de Effie Awards uitreiking. Daarnaast zal ze ook de Effie missie verder uitdragen via het content kanaal Effie Canal en de communicatiekanalen van de ledenorganisaties ACC, BAM, UMA en UBA.

Lydia zal het vernieuwingsproces dat door Birgit werd ingezet verder verbreden en verdiepen. Dit om Effie nog beter te doen aansluiten bij de transformatie van het marketing communicatielandschap en de noodzakelijke aandacht voor effectiveness en return on investment.

Als voorzitter dank ik Birgit voor de professionele manier waarop ze de afgelopen 5 jaar de vzw Effie met toewijding heeft geleid. Birgit heeft op strategische wijze mee de Effie missie scherp gesteld, de format voor Effie cases verbreed naar alle vormen van marketingcommunicatie, de Award Ceremonie een nieuw elan gegeven o.a. met het Effectiveness Forum, en de aandacht voor best practices en effectiveness in marketingcommunicatie een heel jaar rond op de radar gehouden.

We wensen Birgit veel succes in haar verdere carrière en zijn ervan overtuigd dat Lydia, met haar ervaring en drive, op deze stevige fundamenten Effie verder kan doen groeien.

Marc Frederix
Voorzitter Effie Belgium

Voor meer info, contacteer

Lydia Desloover
Director Effie Belgium
0475 96 14 72
lydia.desloover@effiebelgium.be

[ Alle persberichten ]