Mobile Vikings - Mobile Vikings knalt het volledige internet door de Belgische markt | Effie case 2022
Mobile Vikings - Mobile Vikings knalt het volledige internet door de Belgische markt

Mobile Vikings knalt het volledige internet door de Belgische markt

Silver Effie

Mobile Vikings - at-thetable
+ Maxus

Gedragscampagne - Lang

CLIENT
Mobile Vikings
Maarten Raes

Mobile Vikings - Maarten Raes Maarten begon zijn carrière bij Nielsen, waar hij zijn passie voor marketing analytics ontdekte. Vervolgens trad hij in dienst bij Bacardi-Martini, waar hij 8 jaar zou blijven, in de aanloop naar de rol van Marketing Director Whisky Noord-Europa binnen de groep.
In 2017 trad Maarten in dienst bij Mobile Vikings als Sales & Marcoms Lead, waarmee hij de gevestigde ordes en conventies binnen de telecomindustrie uitdaagt.

AGENCY
at-thetable
Jorian Vanvossel

at-thetable - Jorian Vanvossel Na zijn opeenvolgende rechten- en communicatiestudies begon Jorian zijn carrière als academisch onderzoeker aan de Vrije Universiteit Brussel. Vervolgens verdiende hij zijn strategische strepen aan de bureauzijde bij These Days Y&R, DDB en Publicis Groupe Benelux. Door regelmatig aan de klantzijde te hebben gewerkt - onder andere bij Telenet en BNP Paribas Fortis - begrijpt Jorian heel goed hoe marketingafdelingen werken en denken. Een unieke kennis die hij nu toepast als Strategisch Directeur voor de klanten van at-thetable.