Zuur - The Taste of Empty Bars | Effie case 2022
Zuur - The Taste of Empty Bars

Zuur - The Taste of Empty Bars

Silver Effie

Growfunding - TBWA

Covid-19

CLIENT
Growfunding
Frederik Lamote

Zuur - Frederik LamoteNa zijn doctoraat over stedelijke antropologie lanceerde sociaal ondernemer Frederik Lamote Growfunding, een innovatief platform dat civic crowdfunding als sociale hefboom inzet. Na 4 jaar R&D bij Odisee werd het platform in 2016 gelanceerd als spin-off. Sindsdien is hij algemeen directeur van Growfunding.
Frederik zit ook in het bestuur van Volta, een artistieke werkplaats voor jonge musici, en is voorzitter van Toestand, een activistische organisatie die leegstaande plekken in de stad reactiveert. Met ruimte, financiën en cultuur als hefbomen zet hij zich in om het sociale weefsel van Brussel te versterken.

AGENCY
TBWA
MAX FAUCONNIER

TBWA - Max FauconnierMax is een kind van TBWA. Na een kort avontuur als strateeg in Boulder, Colorado, begon hij in 2016 als Account Executive bij TBWA. Daar werkte hij de laatste jaren op heel wat succesvolle en bekroonde campagnes voor ondermeer Telenet, Play Sports, Stella, Streamz en Growfunding. In de laatste jaren groeide Max bij The Disruption Company door tot Client Services Director waar hij vandaag verantwoordelijk is voor klanten zoals Telenet, Streamz, Schweppes, Loop, MSD en Lindemans.