Telenet - Disrupting connectivity with One | Effie case 2022
Telenet - Disrupting connectivity with One

Disrupting connectivity with One

Silver Effie

Telenet - TBWA
+ PHD


Succesvolle introductie

CLIENT
TELENET
DIETER MINET

Telenet - Dieter MinetDieter studeerde communicatiewetenschappen en management aan de Universiteit van Leuven. In 2011 deed hij zijn eerste werkervaring op bij het CIM, het Centrum voor Informatie over de Media. Hij startte bij Telenet in 2013 en bouwde doorheen de jaren een brede skillset op in management reporting, business casing en marketing. Vandaag is Dieter verantwoordelijk voor het verhogen van brand awareness, consideration & intent, door middel van relevante storytelling, sterke Customer Value Propositions en campagnes binnen de Telenet Residential Connectivity organisatie. Hij is gelukkig getrouwd met Ine en geniet met volle teugen van zijn prachtige kinderen Jenne & Pommelien.

AGENCY
TBWA
STéPHANIE VERCRUYSSE

TBWA - Stéphanie VercruysseStéphanie studeerde af als Handelsingenieur aan de Universiteiten van Namen en Leuven. Ze verwierf internationale ervaring dankzij een Master-opleiding aan de ESADE Business School in Barcelona. Vanaf 2011 maakte ze vier jaar lang deel uit van Roland Berger Strategy Consultants, waarvoor ze consultancy-opdrachten vervulde voor een breed scala aan onderwerpen en sectoren.
Sinds 2014 werkt ze bij TBWA als Strategy Director en bouwt ze mee om merken te laten groeien en evolueren, van business tot communicatie. Vandaag leidt ze het strategische team en maakt ze deel uit van het management van TBWA. Als tweede job is ze mama van drie dochters. Ze laat geen kans onbenut om hen een stuk van de wereld te laten zien.