ADVERTEERDER - Now is the time to stare | Effie case 2022
Paralympic Team Belgium - Now is the time to stare

Now is the time to stare

Silver Effie

Paralympic Team Belgium - Mutant
+ Lewis PR & Roses Are Blue

Maatschappelijk impact - Positive change

CLIENT
PARALYMPIC TEAM BELGIUM
GUILLAUME GOBERT

Paralympic Team Belgium - Guillaume GobertGuillaume behaalde een Master Communicatiewetenschappen (VUB) en werd in 2010 de eerste marketing- en communicatieverantwoordelijke bij het Paralympisch comité. Tijdens de Paralympische Spelen van London, Sochi, Rio, PyeongChang en Tokyo was hij 'Attaché' en woordvoerder van Paralympic Team Belgium, verantwoordelijk voor het communicatie- en medialuik, alsook voor de hospitality, ticketing en externe relaties.
Tussen de Spelen door beheert hij vooral de sponsorships van het comité en overziet hij de evenementen, communicatiekanalen en campagnes van de organisatie.

AGENCY
MUTANT
Maarten De Cuyper

Mutant - Maarten De Cuyper Maarten is Burgerlijk Ingenieur (KULeuven) en stond in de beginjaren mee aan het roer bij Boondoggle. Hij verliet de reclamesector in 2008 om energieleverancier Elegant op te richten. In amper 5 jaar tijd overtuigde hij 125.000 Vlaamse gezinnen om groene stroom en aardgas af te nemen bij Elegant. Na de verkoop van Elegant ontmoette hij Odin Saillé en richtten ze samen Mutant op, het creative agency dat we vandaag kennen van slimme en spraakmakende campagnes voor StuBru, Knack, Accent, Keytrade,...
Begin 2022 werd Maarten voorzitter van de VREG, de Vlaamse energieregulator, en probeert hij - naast zijn job als Business Director van Mutant - ook een steentje bij te dragen om de huidige energiecrisis te bedwingen.