Effie Awards 2023: 38 ingediende cases


Brussel, 26 juni 2023 - De Effie Awards mogen dit jaar 38 cases verwelkomen. Ze zullen meedingen naar een Gold, Silver of Bronze Effie Award. Er werden in totaal 46 cases ingeschreven door de adverteerders en hun bureaus. Daarmee is de 2023-editie van de Effie Awards de meest succesvolle in het 33-jarige bestaan van de prijzen die bewezen effectiviteit in marketingcommunicatie bekronen.

Met 38 cases van evenveel adverteerders mag de 30-koppige Effie-jury onder leiding van Aude Mayence, VP Marketing & Digital bij Delhaize, zich opmaken voor een drukke leeszomer. De deelnemende cases komen uit zeer diverse sectoren en zijn netjes verdeeld over de zeven Effie-categorieŽn. De jury werd op vrijdag 23 juni gebrieft en gaat vervolgens aan de slag voor de eerste (online) beoordelingsronde. Die wordt beŽindigd op 15 augustus. Dan komen we te weten wie doorstoot naar de fysieke jurydag op 8 september.

Effie Awards 2023: 38 ingediende cases!

De apotheose van het Effie-jaar vindt plaats op donderdag 5 oktober tijdens het traditionele Effie Effectiveness Forum (EEF) en het gala s'avonds. Op het EEF in de namiddag stellen de finalisten hun cases voor, gevolgd door een meet-and-greet met de finalisten en juryleden voor studenten. De presentaties zijn trouwens ook online te volgen via livestreaming.

Het prestigieuze Effie Awards-gala tot slot start om 19u en vindt plaats in de Event Lounge in de Boulevard Gťnťral Wahis 16 in Schaarbeek. Aanwezigen zullen dit jaar kunnen kennismaken met een nieuwe presentatieformule om de networking nog efficiŽnter en gezelliger te maken.

Voor meer info, contacteer
Lydia Desloover - Director Effie Belgium
Tel.: 0475 96 14 72
E-mail: lydia.desloover@effiebelgium.be

[ Alle persberichten ]