Recordaantal van
27 inzendingen voor
Effie Awards 2019


27 cases zijn ingeschreven voor de feestelijke 30ste editie van de Effie Awards. Het gaat om een record. De winnaars zullen verkozen worden door een dertigkoppige jury en worden bekendgemaakt tijdens de Effie Awards Ceremony op 25 september in Bozar.

27 adverteerders en bureaus wagen hun kans om tijdens de 30ste editie van de Effie Awards een felbegeerde award mee naar huis te nemen. Ze dienden een case in die tijdens de zomervakantie en begin september zal beoordeeld worden door de 2019 Effie Jury onder voorzitterschap van Mira De Maeyer (Perrigo).

30 jaar Effie Awards BelgiumBij die inzendingen heel wat bekende namen (zowel aan bureau- als adverteerderskant), maar ook bedrijven die voor het eerst een case insturen. Effie Belgium is er zo in geslaagd om voor deze feestelijke editie een recordaantal inzendingen te verzamelen.

De finalisten van dit jaar zullen begin september, na de jurydag die de jurering afsluit, bekendgemaakt worden. Om te weten of ze een felbegeerde Effie Award in de wacht slepen, is het wachten tot 25 september, wanneer de Effie Awards Ceremony plaatsvindt in Bozar in Brussel.

Schrijf dus snel in

Voor meer info, contacteer

Lydia Desloover
Director Effie Belgium
T: 0475 96 14 72
E: lydia.desloover@effiebelgium.be

[ Alle persberichten ]