Jongeren exclusief op het EEF


Effie Belgium zet zich al jaren in om studenten marketing en communicatie meer te betrekken bij de Effies. Je kan namelijk niet vroeg genoeg doordrongen worden van de Effie-spirit. Dit jaar bieden we jongeren de kans om live aanwezig te zijn op het Effie Effectiveness Forum (EEF) en er de Effie-finalisten en juryleden te ontmoeten, dit in samenwerking met Nationale Loterij.

Het Effie Effectiveness Forum is sinds jaar en dag dé leerschool voor iedereen die aan proven efficiency marketing wil doen. Sinds de covidepidemie gaat het EFF volledig digitaal door om aldus nog meer marketeers te kunnen bereiken. Voor de editie van dit jaar gaan we nog een stapje verder in het uitdragen van de marketinginzichten. Effie Belgium biedt een vijftigtal jongeren de kans om live aanwezig te zijn op het event dat op 5 oktober plaatsvindt.

Jongeren exclusief op het EEF

En daar stopt het niet. In samenwerking met Nationale Loterij werkten we een aangepast programma uit. De jongeren zullen eerst naar de presentaties van de beste marketingcases kunnen luisteren. Daarna mogen ze de Effie-finalisten en juryleden ontmoeten om met hen in alle rust van gedachten te wisselen over het marketingambacht en de jobmogelijkheden in de wondere wereld van marketing. Een mooie gelegenheid dus om de theoretische kennis aan de praktijk te toetsen. Voor marketeers en bureaus is dit dan weer een uitgelezen kans om talentvolle marketeers in spe te ontdekken.

Je bent jong en je wil het EEF gratis bijwonen voor een meet & greet met de Effie-finalisten?

Stuur dan een mail naar effie@sunsetevents.be

[ Alle Canal berichten ]