Tot wat een uitgestelde jurering leiden kan


Maar liefst 3 leden van de jury van de Effie Awards 2020 hebben hun vroegere job ingeruild voor een nieuwe uitdaging. Een overzicht met in de hoofdrollen Jeroen Bronselaer, Kristine Verhelst en Lies Eeckman.

Op 23 oktober vindt de jurering van de Effie Awards plaats. Digitaal, zoals Covid-19 het ons tegenwoordig dicteert. De uitgestelde jureringsdag zorgt ervoor dat een aantal juryleden met een nieuw petje aan de digitale vergadertafel aanschuiven.

Jeroen BronselaerDe meest opvallende 'move' is allicht die van Jeroen Bronselaer. Hij zetelt voor de tweede keer in de jury en krijgt binnen Telenet vanaf november de verantwoordelijkheid over mediagroep SBS en alle media-activiteiten die niet voor Telenetklanten zijn voorbehouden. Tot dan is hij verantwoordelijk voor de residentiƫle business van de telecomoperator.

Christine VerhelstDaarnaast heeft ook Christine Verhelst een ander visitekaartje. Ze ruilde immers Proximus voor D'Ieteren Auto, waar ze Media Audiences & Campaign Operations Manager is geworden. Ook voor Verhelst wordt het haar tweede jaar in de jury.

Lies EeckmanEen echte 'ancienne' is Lies Eeckman, die al een aantal jaren in de jury zetelt. Zij is sinds januari aan de slag als Managing Director van Polestar Belgium. Eerder was ze aan de slag bij o.a. BMW, Continental Foods en Alken-Maes, telkens in een marketingrol.

Samen met de 27 andere leden van de jury buigen ze zich over de 28 ingeschreven cases, die op 10 december kans maken op een Effie Award.

Inschrijven voor de Effie Awards Ceremony kan via www.registration-effie.be

[ Alle Canal berichten ]