Effie Belgium opent inschrijvingen Effie Effectiveness Forum & Awards Ceremony 2017


Brussel, 1 juni 2017 - Effie Belgium organiseert haar 29e uitreiking van de Effie Awards vanaf dit jaar in september. Combi-tickets kunnen vanaf vandaag gereserveerd worden aan early bird tarief.

Op 28 september reikt Effie Belgium haar felbegeerde bronze, silver & gold Awards uit aan de winnaars van succesvolle marketing communicatie cases met bewezen impact.

Voorafgaand aan de Award Ceremony vindt voor de derde maal het Effie Effectiveness Forum plaats waar finalisten in een verkort format hun case presenteren en hun ervaring delen met vakgenoten. "Op deze manier geven we inhoud aan onze internationale missie, nl: Championing and improving the practice and practitioners of marketing effectiveness. Ervaringen delen om ons vak beter te maken", aldus Birgit Heymans, Director Effie Belgium.

Het verschuiven van het Forum en de Ceremony naar september biedt een antwoord op de vraag van enerzijds juryleden, om meer tijd krijgen voor het lezen van het groeiend aantal Effie cases de afgelopen jaren, en anderzijds, van de inzenders om meer tijd te krijgen voor het schrijven van de case.

Effectiveness Forum & Ceremony - Discover Effective ideas, celebrate extraordinary winners - Join us on September 28th

Het event vindt plaats in de Event Lounge te Brussel op donderdag 28 september 2017 en start om 15.30u. Klik hier voor programma & praktische info.
Tickets nu beschikbaar met early bird korting.

Voor meer info, contacteer Birgit Heymans, Director Effie Belgium op 0478 484 382.

[ Alle persberichten ]