Effie Belgium en ACC Belgium lanceren samen de Strategic Shift Award


Brussel, 21 maart 2017: Effie Belgium lanceert samen met het ACC Expert Center Strategic Planning een nieuwe award die zal worden toegekend aan de Effie Case die zich op uitzonderlijke wijze onderscheidt op vlak van strategie - door business issues en marktgegevens op een andere manier te bekijken - en hierdoor een echte transformatie of 'shift' binnen de sector bewerkstelligt.

Het ACC Expert Center Strategic Planning (ook gekend als APG Belgium) ondersteunt strategische planners als drijvende kracht voor uitmuntende resultaten in de bureauwereld. In het Expert Center zetelen professionals die zich toeleggen op het inspireren en opleiden van een generatie jonge strategische planners. Het werk van deze experts wordt vanaf dit jaar onderscheiden met een eigen award.

"Strategie is een fundamenteel onderdeel van een Effie Case. Een mooie opportuniteit om het werk van specialisten achter strategie binnen de creatieve bureaus in de kijker te zetten", aldus Birgit Heymans, Director Effie Belgium.

De Strategic Shift Award zal gekozen worden uit de Effie cases die tot in de shortlist geraken. De jury bestaat uit de ACC vertegenwoordigers binnen de Effie Jury onder leiding van de Effie Jury Voorzitter. Zij gaan op zoek naar:

"De Strategic Shift Award kanaliseert het jarenlange engagement tussen Effie en de creatieve bureaus en geeft een forum aan de onmisbare strategen die vaak achter de schermen opereren, maar die mee aan de basis liggen van de strafste campagnes in de afgelopen jaren", aldus Yves Van Landeghem, Voorzitter van het ACC Expert Center Strategic Planning.

Voor meer info, contacteer Birgit Heymans, Director Effie Belgium op 0478 484 382 of Johan Vandepoel, CEO ACC Belgium op 0486 259 259.

[ Alle persberichten ]